Mājas lapa: http://liad.lv/


Arhīvs
Aprīlis, 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
Pieaug pieprasījums pēc pilno kravu pārvadājumiem uz tuvējām valstīm
Publicēts 1. septembrī, 2010.
Kā liecina uzņēmuma “LIA D” pārdošanas rādītāji, Latvijā turpina pieaugt pieprasījums pēc pilno kravu pārvadājumiem uz tādām valstīm kā Ukraina, Baltkrievija, Krievija, Zviedrija, Dānija un citas.

Pilno kravu pieprasījumā lielāko vērību uzņēmumi pievērš servisa kvalitātei un precizitātei, ko pilno kravu sektorā iespējams nodrošināt ļoti augstā līmenī. Pieprasītākās šobrīd ir aprīkojuma, dažādu iekārtu, būvmateriālu, metāla izstrādājumu, to starpā, metāla profilu, armatūras, kā arī zāģmateriālu kravas.

“Turpinot paplašināt eksportu un meklējot arvien jaunus tirgus, Latvijas uzņēmumiem nepieciešami uzticami un augstas klases pārvadājumi. Biznesā liela nozīme ir precizitātei, kas sevišķi būtiska loģistikas sektorā, tādēļ klienti novērtē “LIA D” sniegtās garantijas,” skaidro “LIA D” valdes locekle Ina Lune.

Izvēloties pārvadātāju, uzņēmumi šobrīd arvien lielāku vērību pievērš tieši servisa kvalitātei un precizitātei, ar kādu krava tiek nogādāta saņēmējam. “Ne vien dienas, bet pat stundas lielā mērā nosaka klienta izvēli, jo šajā biznesā mazākās neprecizitātes var radīt lielus zaudējumus. Pilnās kravas ir sektors, kurās augstu precizitāti varam garantēt,” norāda Ina Lune. 

Lai nodrošinātu kravu pārvadājumiem precizitātes garantiju un uzņēmumi varētu paļauties uz to, ka, izmantojot “LIA D” pakalpojumus viņu pārvadājumi sasniegs mērķi laikā, “LIA D” ieviesis inovāciju – precizitātes garantu. Tādējādi klientam tiek norādīts intervāls, kā robežās var variēt piegādes laiks. Pretējā gadījumā pārvadātājs uzņemas kavējumus atmaksāt.

“LIA D” veic pilna spektra kravu pārvadājumus Rietumeiropā, Krievijā, Baltkrievijā un Ukrainā. Pārvadājumi tiek veikti ar desmit jauniem Volvo kravas vilcējiem, kas nodrošina kvalitāti un ātru pakalpojumu izpildi. 

Komentāri (1)
Mārtiņš: Apsveicami ka kautkādi mūsu rādītaji aug uz pozitīvo pusi. Tas varētu arī būt tapēc k akompanija doma par klientiem un par kvalitatīvu apkalpošanu! Apsveicami!! Vairāk tadas kompānijas LV..

Novēlu kompānijau arvien vairāk klientus!
01/09/2010 15:33
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: