Mājas lapa: http://liad.lv/


Arhīvs
Aprīlis, 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
Pieaudzis pieprasījums pēc individuāli izstrādātām metāla konstrukcijām
Publicēts 20. septembrī, 2010.
Kā liecina uzņēmuma “LIA D” informācija, šajā vasarā pieaudzis pieprasījums pēc metāla konstrukciju izgatavošanas pēc individuāla pasūtījuma. Pieprasītas ir dažādi angāri, armatūras sieti, galdi, skapji, grili, kurtuves un citi metāla izstrādājumi.

“Gan uzņēmumi, gan privātpersonas šobrīd arvien vairāk uzmanības pievērš savas saimniecības, uzņēmējdarbības vai sadzīves optimizēšanai. Lai to padarītu optimālu, ne vienmēr pietiek ar jau gatavo standarta metāla izstrādājumu pielietojumu, tādēļ klienti vēršas pie mums ar savām prasībām un saņem individuālus risinājumus,” skaidro “LIA D” valdes locekle Ina Lune.

Tā kā ražotnes un metāla apstrādes telpas ir plašas un moderni aprīkotas ar jaunākajām metāla apstrādes tehnoloģijām, klients, atnākot pie meistariem ar savu rasējumu, īsā laikā var saņemt gatavo izstrādājumu. “Latvijā iedzīvotāji ir izdomas bagāti un vēršas pie mums ar visdažādākajām prasībām un izstrādājumu dizainu. Kāds klients, lai atvieglotu darbu, vēlējās palielināt standarta zāles pļāvēju, savukārt citi vairāk orientējas uz margam, kapnem un restem vai uz individualo dizainu metalkonstrukcijas izstradi” norāda Ina Lune.

“Lia D” metāla apstrādes darbnīca atrodas Daugavpilī, kas ļauj piedāvāt pakalpojumus ar zemākām izmaksām nekā galvaspilsētā. Atsaucoties uz pieprasījumu un nākot pretī klientiem no visas Latvijas, tuvākajā laikā plānots atvērt pārstāvniecību arī Rīgā.

Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: