Mājas lapa: http://liad.lv/


Arhīvs
Marts, 2024
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Atverot būvstiprinājumu un instrumentu veikalu Rīgā, strauji pieaug klientu skaits
Publicēts 10. jūnijā, 2011.
Viens no straujāk augošajiem metālapstrādes pakalpojumu sniedzējiem Latvijā un nozares vadošais uzņēmums Latgalē apkopojis pārdošanas rezultātus par pirmajām darbības nedēļām Rīgā. Lai gan veikals tika atvērts nesen, uzņēmums jau šobrīd izjūt lielu klientu atsaucību un interesi.

 

Uzņēmuma “LIA D” valdes locekle Ina Lune atzīst, ka šāds klientu pieplūdums jau bija gaidāms, jo galvaspilsētā ir īstā mērķauditorija, šādi uzņēmums ir tuvāk klientiem un veikalā pieejams patiešām plašs būvstiprinājumu klāsts par ļoti konkurētspējīgām cenām.

Taču uzņemums negrasās apstāties pie sasniegtā, tādēļ lai padarītu būvstiprinājumu un instrumentu klāstu klientiem pieejamāku, “LIA D” plāno turpināt attīstību un atvērt jaunus veikalus gan Rīgā, gan arī citās Latvijas pilsētās.

“Mūsu mērķis ir iegūt klientu uzticību, kā arī to nepievilt, tāpēc turpinām attīstību un plānojam nākamos soļus, lai būtu vēl tuvāki un pieejamāki iedzīvotājiem. Mums prieks, ka klienti novērtē veikala atvēršanu galvaspilsētā, tādēļ zinām, ka esam uz pareizā ceļa un turpināsim savu virzību,” informē Ina Lune. 

Plašais būvstiprinājumu un instrumentu klāsts dod iespēju apmierināt ikviena celtniecības un montāžas uzņēmuma, kā arī privātā meistara prasības. Veikalu darbinieki ir savas jomas eksperti, kas palīdz izdarīt piemērotāko izvēli, kā arī konsultē par būvniecību un būvstiprinājumu pielietošanas jaunākajām tehnoloģijām.

Veikals atrodas Rīgā, Ganību dambī 23a, un aicina ikvienu būvniecības jomas speciālistu  un individuālo darbu veicēju novērtēt plašo būvstiprinājumu un instrumentu klāstu. 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: